Diumenge 21 de maig: Visita Entre Cavalls Lliures al Pla de l’Orri

Tornen les Visites al Pla de l’Orri! (Berguedà)

Diumenge 21 de maig i Dissabte 17 de juny – VISITA SOLIDÀRIA al pla de l’Orri 

Finalitzada la transhumància de maig, en aquesta visita ja tindrem els tres grans ramats de cavalls lliures al Pla de l’Orri, seu de la fundació. Apunteu-vos a aquesta visita i aprendreu moltes coses interessants sobre aquests fantàstics animals que segur que us sorprendràn en un espai natural privilegiat.

xavi_cavalls

Explicació sobre l’etologia (comportament del cavall en el seu mitjà natural: com viuen els cavalls lliures, com s’organitzen, què fan a cada estació de l’any, la importància dels vincles, el grup, l’alimentació, l’espai…) amb l’actor i cofundador de la Fundació, Maurici Biosca que de de manera apasionada trencarà un munt de falses creences/prejudicis sobre aquests fantàstics éssers vius. Introducció a la comunicació amb cavalls: aprendreu a aproximar-vos als cavalls i com crear-hi vincles d’amistat i confiança.

observant_grup

Preu: 30 euros – Nens fins a 10 anys 20 euros – nens de 0 a 3 anys, socis i padrins: gratuït!

Punt de trobada: Sant Julià de Cerdanyola de 10:30 a 11h (Bar la Marieta. Proposem dinar plegats un pícnic entre cavalls. Us podeu portar el dinar vosaltres. Aquí dalt tindreu servei de bar (begudes, cafès…)

Si voleu +info  info@projectemiranda.cat i 659041868 / 931023068

Si us voleu inscriure cliqueu sobre la data:

Visita Diumenge 21-05-2017

Visita Dissabte 17-06-2017

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn