Agenda d’activitats 2017

Visites solidàries “Entre cavalls lliures”
Trobades de Socis mensuals
Transhumància
Campaments / Camp de Vida
Escola de vida
VISITA SOLIDÀRIA – UN DIA ENTRE CAVALLS (per a tots els públics)
Vine a conèixer els cavalls de veritat al Pla de l’Orri (primavera, estiu i tardor) o a les pastures d’hivern a la Muntanya d’Alinyà. La visita consisteix en una introducció a la nostra fundació i a les tasques que hi duem a terme i una visita guiada per anar a trobar mentre els avalls, amb explicació etològica (com són, com viuen, com es compoten i es relacionen els cavalls, quines necessitats com a espècie tenen…)  Podreu disfrutar de l’interacció amb els cavalls tot respectant la seva essència i el seu hàbitat natural.
A les visites a la seu del Pla de l’Orri, proposem dinar plegats un pícnic, tot observant els cavaalls en un entorn natural privilegiat. (servei de bar al Paller de l’Orri. Espai interior, acollidor i amb fantàstiques vistes.)

Properes visites (fes clic a la data per apuntar-t’hi):
TROBADES DE SOCIS I PADRINS (per a socis i padrins de la Fundació)
Compartim un dia de natura, cavalls i bons aliments. Exclusives per socis i padrins de la Fundació. Si encara no ets soci, fes-te’n clicant aquí! Quota mínima: 10€/mes.

Diumenge 4 de Juny de 2017
Dissabte 19 d’Agost de 2017
Diumenge 3 de Setembre de 2017

TRANSHUMÀNCIA (per a adults)
Viu amb nosaltres una experiència intensa, solidària i molt saludable. Acompanya’ns i ajuda’ns a guiar els cavalls de la fundació de les pastures d’hivern de la Vall de la Vansa -Alt Urgell, a les de primavera-estiu-tardor del Pla de l’Orri -Berguedà-

Caminarem entre cavalls, gaudint de la seva calma i la seva energia de grup, aprenent moltes coses i descobrint magnífics paisatges (creuarem el massís del Pedraforca fent part del Camí dels Bons Homes.). +info

ESTIU 2017- CAMPAMENTS I CAMPS DE VIDA
Campaments d’estiu per a nens i nenes de 6 a 13 anys i Camp de Vida per joves de 13 a 17 anys. Una, dues o tres setmanes de connexió amb la natura i convivència amb cavalls lliures i amb els companys, on el més important és la comunicació, l’escolta i el procés personal, acompanyat pel context de la natura, els animals de la Fundació, tècniques com el Ioga, el treball i la consciència corporal, la respiració i la doma natural (comunicació amb cavalls). 
ESCOLA DE VIDA
Treballant per incloure la diversitat:  Mensualment i normalment entre setmana anem organitzant jornades d’equienergètica gratuïtes i solidàries per a grups en risc d’exclusió social.

Totes les activitats programades dependran de la previsió meteorològica. Donat que la disponibilitat de places és limitada, us aconsellem confirmar l’assistència al més aviat possible.

Participant a les nostres activitats ajudes a fer possible la tasca social de la Fundació.

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn

Vols rebre informació sobre les activitats de la Fundació? Deixa’ns el teu email:

Àlbum de fotos

Back to Top